Vi tilbyder dansk special designet, udviklet og produceret ridebaneplaner

Ambitionen er at udvikle og producere en ridebaneplaner som har de funktioner det kræver at vedligeholde enhver type ridebane, samtidig med at gøre det nemt og bekvemt for brugeren på kortest mulig tid. Vores ridebaneplaner er udviklet i samarbejde med flere forskellige ryttere og drift ansvarlige.

Over 30 års erfaring indenfor maskin-konstruktion


Stifter og ejer Ejgil Pedersen har arbejdet inden for metal og maskinkonstruktions branchen i over 30 år. Du er derfor garanteret et produkt som er udviklet med holdbarhed for øje. 

Udviklet i samarbejde med eksperter


Siden den første udviklet prototype i 2016 har vi benyttet os af feedback og sparring fra personer indenfor branchen. Produktet har løbene fået opgraderinger i form af designet og er kun blevet stærkere og bedre igennem tiden.

Rost og anderkendt indenfor ridesporten


Vores ridebaneplaner har været på markedet siden 2017 og er allerede solgt til mange stutterier og rideskoler rundt om i Danmark. Tilbagemeldingen er klar, det er en super maskine som løser opgaven til perfektion.

MØD STIFTEREN

Ejgil Pedersen


Det er min idé og drøm at lave produkter som er til gavn for brugeren - og så gør det ikke noget det er en udfordring samtidigt